sreda, 19. maj 2010

TRICIKLOZVEN, zvočna prezentacija knjig, 28.MAJ

TRICIKLOZVEN
zvočna prezentacija knjig
petek, 28. 5. 2010 ob 18.30 uri
Severni mestni park Navje v Zupančičevi jami.




Glasbeno razpoložena Rada Kikelj in Robert Oven
vam instrumente in poezijo v pravljičnem triciklu pripeljeta.

Sami si lahko izberete pesem,
za vas pa jo zapojeta in zaigrata,

kot le s pesniškim navdihom znata.


Več o projektu:
Rada Kikelj in Robert Oven se bosta s svojim triciklom, polnim (rabljenih) knjig večkrat »zapeljala« skozi park. Na ta način bosta vabila stanovalce Zupančičeve jame in naključne mimoidoče, naj se udeležijo prireditev, ki bodo sočasno potekale v parku. Rada in Robert bosta nekaj otrok na triciklu odpeljala na ogled parka, skupaj bodo tudi prelistali ali prebrali kakšno (rabljeno) knjigo. Tricikel bo obenem tudi nekakšen antikvariat, kjer pa se knjige ne bodo kupovele, ampak menjale – knjigo, ki jo bomo prinesli s seboj bomo lahko zamenjali za drugo.

Več o avtorjih:

RADA KIKELJ je avtorica večpredstavnostih (multimedijskih) programov in vsebin. Ukvarja se z avtorskimi projekti, poezijo, glasbo, oblikovanjem, fotografijo, je voditeljica številnih otroških delavnic... Stopa v vode uličnega gledališča in s Tricikelnet projektom razveseli marsikaterega otroka.



ROBERT OVEN se že vrsto let ukvarja z glasbo in inštrumenti iz različnih koncev sveta. Njegov glavni adut je avstralski didgeridoo in v zadnjih petih letih je navdušil že večino slovenskih vrtcev in šol s svojo delavnico "Zven drugačnosti - glasbeno popotovanje po Avstraliji in Južni Ameriki", v sodelovanju z uradom RS za mladino.


TRICIKELNET

Vstop prost! Dogodek v primeru slabega vremena odpade.



Projekt je del programa Ljubljana – svetovna prestolnica knjige 2010
Projekt je sofinancirala Mestna občina Ljubljana



O DOGODKU:








Ni komentarjev:

Objavite komentar